Informační centrum

Pravidelné hlášení městského rozhlasu ze dne 4. 11. 2016

/ Lucie Příhodová

Kulturní akce Restaurace K Club vás zve na nabídku italské pizzy z dílny vašeho oblíbeného kuchaře Stauro Macciolli. Přijďte ochutnat, pizzu podáváme ve všední den …

Kulturní akce

Restaurace K Club vás zve na nabídku italské pizzy z dílny vašeho oblíbeného kuchaře Stauro Macciolli. Přijďte ochutnat, pizzu podáváme ve všední den od 15 hodin a o víkendu po celý den!

Horácké muzeum vás zve na již tradiční včelařskou výstavu s názvem Vůně medu. Těšit se můžete na medové potraviny, výrobky a přednášky. Prodejní výstava trvá do soboty 12. listopadu. Otevřena je od 8 do 17 hodin.

Městské lázně vás zvou v sobotu 5. listopadu na Noční saunování. Celé lázně budou v tento den otevřeny do 24:00.

Od 6. do 12. listopadu se provozní doba wellness nemění, připravujeme pro vás novou výzdobu saunového světa a zdejší pobyt vám večer zpříjemníme ovocným osvěžením.

Horácké muzeum vás zve na další komentovanou prohlídku města, která se uskuteční v neděli 6. listopadu. Sraz je ve 14 hodin v Horáckém muzeu.

Sportovní akce

V sobotu 5. listopadu proběhne na domácím hřišti fotbalové utkání týmů I. A třída mužů Vrchovina B – Herálec. Začátek je ve 13:30 hodin.

Informační centrum

Vratislavovo náměstí 114
592 31 Nové Město na Moravě

Naši partneři

point_upgrade_2022_vectorKoruna Vysočiny 03Cyklisté vítániicko-grenČEZKzN_banner_250x250